Contact us

+36 1 2171918

       

Regency Resorts - Tenerife

A Regency Club, Tenerife déli oldalának egyik legkiemeltebb nyaraló övezetében található a Torviscas Alto-n. Ideális családdal érkezők és szórakozni vágyóknak egyaránt. Az apartmanokat minden kellékkel felszerelték a még gondtalanabb nyaralás érdekében. Vendégek szórakoztatásáról a hét minden napján gondoskodnak napközben és este is. Berendezése igényes, családias. A klubban található étterem, bár, szórakozási, autóbérlési lehetőség is. A part kb 15 perc sétányira található, de a klub rendelkezik saját busszal, ami Las Americasba és Los Cristianosba is elviszi a nyaralókat.

AlpenResidenz - Ausztria

Kevés hasonló hely van Európában, ami ilyen érdekes, 7000 évre visszatekint történelemmel, ilyen gazdag építészettel és ilyen kiváló földrajzi adottságokkal rendelkezik, mint Bad Gastein. Ez a hangulatos, családias alpesi város minden évszakban változatos kikapcsolódási lehetségeket kínál.

A tél folyamán kedvelt sí központ ez a 2700 m magasan fekv terület 201 km hosszúságú els osztályú sípályával, természetes korcsolyapályával, 2,5 km hosszú, éjszaka is kivilágított szánkópályával, de a hódeszka, sífutás, jég falmászás és a sítúrázás szerelmesei is hódolhatnak itt szenvedélyüknek. A kevésbé sportosak pedig tradicionális lovas szánon járhatják körbe a Gastein völgyet.

A nyár az Alpokban semmi máshoz nem fogható természeti élményt nyújt. Itt található a Hohe Tauern Nemzeti Park, ami a második legnagyobb Európában. A látogató találkozhat a park kivételes élvilágával, Ausztria legmagasabb hegycsúcsával, vízesésekkel, valamint színpompás virág mezkkel. A biciklitúrákat kedvelk különösen barátságos infrastruktúrával találkozhatnak a Gastein völgyben, ahol családosan is felfedezhetik a 30-60 km hosszúságú kényelmes túra útvonalakon a környék szépségeit. A Gastein Golf Club 18 lyukas pályával várja a kezdket és haladókat, oktatással és kipróbálási lehetségekkel.

A Gastein hőforrásokat már a hetedik században felfedezték és 1350tól használják gyógyítási célokra. A 18 különböző hőforrás öt millió liter 45 fokos vizet termel naponta. Az Alpen Therme Gastein 32.000 nm-en elterül, csodálatos panorámával rendelkez komplexuma teljes kör regenerálódást, megelz terápiás kezeléseket és fitnesz lehetségeket nyújt orvosi felügyelet mellett. Minden megtalálható itt, ami a kikapcsolódáshoz kell: víz alatti masszázs, gõzfürd, sauna, infra kabin, szolárium, szépség szalon, masszázs, fitnesz terem, gyerek medence, csúszdák valamint wellness étterem.

Az üdülõben szauna, gõzfürdõ, whirlpool, fitness, szolárium segíti a vendégek kikapcsolódását.

A távolsága Budapesttõl kb. 500 km, megközelíthetõ a Budapest-Hegyeshalom-Wien-Szalzburg-Bad Gastein útvonalon.

Club Bellasol - Spanyolország

A

A

A

/p>